PALAUTTAMINEN

Verkkokaupasta ostettu tuote voidaan halutessa palauttaa 14 päivän sisällä. Mainittu määräaika alkaa tuotteen pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen saapumisen ilmoituksen vastaanottamisen hetkestä tai jos tilatut tuotteet toimitetaan lähetin välityksellä, paketin saapumisesta toimitusosoitteeseen.

Kaupan purkamiseen on lähetettävä hakemus kaupan purkamiseen sähköpostiosoitteeseen info@abakhan.ee.

Ostetut tuotteet voidaan palauttaa 14 päivän sisällä kaupan purkamisen hakemuksen lähettämisestä.

Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä, käyttämätön ja pakattuna alkuperäispakkaukseen.

Mittatuotteita (mm. kankaat, nauhat tms.) ei voida palauttaa, paitsi jos tuotteessa ilmenee jokin virhe.

Tuotteiden palauttamisen aiheuttamat kulut maksaa tilaaja.

Lisätietoja kaupan purkamiseen saa Verkkokaupan ostoehdoista, kappaleesta oikeus kaupan purkamiseen.


Väärän tai laatuvaatimukset alittavan tuotteen palauttaminen

Jos toimitettu tuote ei vasta tilattua tai on virheellinen, pyydämme ilmoittamaan siitä välittömästi, mutta viimeistään 2 kuukauden sisällä tuotteen puutteellisuuden tai virheellisyydestä tiedon saamisesta alkaen.

Ilmoituksen lähettämiseen on täytettävä hakemus tuotteen palauttamiseen ja lähetettävä se meidän sähköpostiosoitteeseen info@abakhan.ee.

Myyjällä on oikeus vetäytyä laatuvaatimukset alittavan tuotteen palauttamisvaatimuksesta.

Lisätietoja tuotteen palauttamiseen saa verkkokaupan ostoehtojen kappaleesta tilatusta poikkeavien tuotteiden palauttaminen.

Palautusosoite on:

AS ABAKHAN FABRICS EESTI

Rüütli 11, Tartu 51007, Estonia


Tilauksen peruuttaminen ennen sen toimittamista

Jos haluatte peruuttaa jo maksetun tilauksen, jota ei ole vielä toimitettu, ilmoittakaa siitä viipymättä sähköpostiosoitteeseen info@abakhan.ee.

Sähköpostiviestissä on ilmoitettava tilausnumero ja omat yhteystiedot (etunimi, sukunimi, tilauksen tekemisen päivä, puhelinnumero, pankkitilin numero).


Ostosumman palauttaminen

Jos olette päättänyt purkaa kaupan, palautamme tilauksesta maksetun ostosumman ja toimitusmaksun viimeistään 14 päivän sisällä kaupan purkamisen hakemuksen vastaanottamisesta alkaen. Ostosumma palautetaan hakemuksessa ilmoitetulle pankkitilille.

Myyjällä on oikeus siirtää ostosumman palauttamista siihen saakka, kunnes tuote on palautettu tai on toimitettu todiste tuotteen palauttamisesta.